Skip to content

Business Controller

Søges til nyoprettet stilling

Er du business controlleren der kan udvikle jobbet fra bunden og bistå vores organisation i stort og småt? I så fald, ser vi hos Mitsubishi Forklift Trucks, Logisnext Denmark A/S, frem til at høre fra dig.

Vi har behov for, en værdiskabende business controller, der med en proaktiv adfærd og et selvstændigt drive, kan skabe rammerne for dit næste job og bidrage til at videreudvikle vores fælles fremtid. Du bliver et vigtigt supplement til vores organisation, og vi har mange nye idéer og projekter, som venter på dig.

Stillingen vil være forankret i vores Finance team med reference til CFO’en, og de daglige kunder vil være den samlede organisation med Salg, Service og Økonomi.

For at du får succes i stillingen skal du være selvkørende, være analytiske velfunderet og have lyst til at engagere dig, og række ud til vores velkørende forretning og dine fremtidige kolleger.
Jobbet indebærer at du med afsæt i Finance, skal understøtte idéerne og opgaverne fra vores Salg- og Serviceorganisationer, udvikle et controlling-setup der sigter mod yderligere udvikling af bl.a. Power-BI-løsninger til vores forretningssegmenter, samt deltage i en del af rapporteringen til vores europæiske moderselskab.

Vores forventninger til dig er, at du gerne matcher nedenstående punkter:

  • Cand. Merc eller HD, med en økonomisk indsigt og forståelse.
  • Kommercielt engageret og analytisk interesseret, og kan favne værdikæderne i virksomheden.
  • Excel-kompetencer og praktisk erfaring med PowerBI, er en klar fordel.
  • Du vil komme til at arbejde i et internationalt miljø, hvorfor engelsk i skrift og tale skal mestres.

Hvis ovenstående lyder som en spændende udfordring for dig, så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.
Arbejdspladsen er beliggende i Greve og/eller i Vejle.
Yderligere information om stillingen og Logisnext Denmark A/S, kan fås hos CFO Steen Gadsbøll på tlf. 2969 7061.

Sådan ansøger du:

Skriftlig ansøgning med CV fremsendes, enten via kontaktformularen til højre, eller til dkjob@logisnext.eu, mærket “Business Controller”.

Ansøgningsfrist 10 april. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.


Kontakt og yderligere information kan fåes hos:

CFO Steen Gadsbøll

Telefonnummer

+45 2969 7061

 

ansøg NU:

 

Din ansøgning kontrolleres straks efter modtagelsen, så du vil modtage en besked fra os hurtigst muligt. Hvis ansøgningsprocessen tager længere tid, bedes du kontakte den ansvarlige kontaktperson for at forhøre dig om den aktuelle status.

Dine data gemmes i vores system via din ansøgning. Dine gemte data vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til applikationsformål. For mere information henvises til databeskyttelseserklæringen.