<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

INTRODUKTION AF ELEVIA

Mitsubishi Forklift Trucks introducerer syv trucks til smalle gange

Med tilføjelsen af en familie af trucks til arbejde i smalle gange - ELEViA - er det prisvindende sortiment af produkter til lagerbrug fra Mitsubishi Forklift Trucks nu blevet endnu mere omfattende.

ELEViA, der er bygget til arbejdssteder med meget smalle gange, omfatter syv "man-up"-modeller på 1,1-2,0 ton.

Og da behovet kan variere meget fra lager til lager, er hver enkelt ELEViA fuldt ud optimeret til en bestemt anvendelsesform samtidigt med, at den modulære konstruktion gør det nemt at tilpasse truckene til de kundespecifikke behov.

1,1-1,3 ton modellerne fås med 48 v eller 80 v systemer, mens de større modeller kun fås med 80 v system.

Høj og mægtig

På eksisterende lagere er plads ofte en bonus og en faktor med høj prioritet, der kan have betydning for en virksomheds rentabilitet.

Og i forbindelse med nye lagerprojekter går overvejelserne på, hvordan lagerkapaciteten på stedet kan maksimeres gennem højden på reoler, antallet af gange osv.

Med løftehøjder på op til 19 m. er ELEViA virkelig et skridt foran konkurrenterne og gør det muligt at udnytte den tilgængelige plads endnu bedre. Hver model fås med en duplex-mast til alle løftehøjder, så der opnås en høj løftehastighed og større stabilitet.

Masterne, der er et væsentligt element på alle produkter fra Mitsubishi Forklift Trucks, giver et fremragende udsyn for føreren, som medvirker til at man kan arbejde mere sikkert og produktivt.

Komplet kontrol

Det komfortable og rummelige førerrum har god benplads til førere af alle størrelser, et dæmpet gulv og flere sædeoptioner. Serien er konstrueret til høj produktivitet gennem lange arbejdsskift.

Der tilbydes et udvalg af styrekonsoller, herunder drejebetjeningsanordninger, joystickbetjeningsanordninger og en delt konsol. Dette gør det nemmere at tilpasse hver enkelt truck til de forskellige førermåder. Uanset hvilken konsol, der anvendes, så er de alle meget intuitive og enkle at bruge, og de er udstyrede med store og tydelige displays.

Styrepanelerne kan placeres i forhold til stående eller siddende betjening, og tiltbare konsoller drejer enten til venstre eller højre, så der er nemmere adgang fortil til ordreplukning.

Tiltbare sidelåger, der fås som ekstraudstyr, gør plukkearbejdet endnu nemmere, da førerne kan nå op til 20 cm. længere ind på hylderne.

ELEVIA-N1