<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

PREMIA EM: EVOLUTION OG REVOLUTION

Den nye generation af PREMiA EM eldrevne palletrucks fra Mitsubishi er på markedet

Som opfølgning på succesen af det prisbelønnede udvalg af lagerudstyr har Mitsubishi Forklift Trucks præsenteret den banebrydende nye udgave af de populære PREMiA EM eldrevne palletrucks med platform.

Hos Mitsubishi Forklift Trucks ved vi, at en eldreven palletrucks’ arbejde på læsseramper er den mest udfordrende opgave for både trucken og føreren. Det kan både være varmt eller koldt, vådt og glat, underlaget er ujævnt med bump over læsseramper og arbejdet er normalt meget intenst. Alle disse forhold er blevet håndteret ved hjælp af en ny teknologi, så arbejdet bliver mere afslappet, sikkert og effektivt.

Med i alt 18 modeller med et bredt udvalg af smarte tilvalg omfatter det nyeste udvalg af trucks tre platformstyper (foldbar platform, fast platform med påstigning bagtil og fast platform med påstigning i siden) og fås med en kapacitet på enten 2 ton eller 2,5 ton og med tre forskellige chassisstørrelser: mini, junior og senior, der kan håndtere forskellige batterikapaciteter.

Indbyggede li-ion-batterier

Der er udviklet integrerede li-ion-batterier med forskellige kapaciteter afhængigt af driftsprofilen, der passer perfekt til denne truck. Et mindre energiforbrug, ingen vedligeholdelse, intet batteriskift og mulighed for hurtig opladning giver effektiv og intens drift døgnet rundt samt reducerede driftsomkostninger. Et bredt udvalg af traditionelle bly-syre-enheder på stålruller til nem batteriskift fås, hvis dette foretrækkes.

Alle udgaver har bemærkelsesværdigt kompakte mål, men modellerne med chassis i mini-udgaven er de korteste på markedet, hvor en række avancerede funktionaliteter passer ind i en lille og robust ramme.

En milepæl inden for stabilitet

Takket være det patenterede DriveSteady-system udgør den nye PREMiA EM en milepæl inden for eldrevne palletrucks samtidigt med, at alt det, som førerne værdsatte ved de tidligere modeller, bibeholdes. Finjusterede systemer for trækkraft, dæmpning og stabilitet arbejder tæt sammen for at opnå et særdeles godt drivhjulstryk, fremragende støddæmpning og fremragende sidestabilitet ved kørsel rundt i sving.

Disse elementer understøttes yderligere af TractionPlus, der er et fjederbelastet og hydraulisk system, som arbejder sammen med DriveSteady for fortløbende at øge drivhjulstrykket. Høje kørehastigheder og korte bremselængder uafhængigt af lastvægten muliggøres, og dette er særligt mærkbart ved arbejde under våde eller glatte forhold.

Fremragende dæmpning i kombination med stor stabilitet giver stor produktivitet samt af- og pålæsning af flere paller på kortere tid. Desuden reducerer mindre drivhjulsslitage som følge af den forbedrede trækkraft vedligeholdelsesomkostningerne. Alle modeller er udstyret med fremragende platformsdæmpning, så restvibrationer optages. Modellerne med platform med påstigning bagtil eller i siden fås også med en unik elektrisk dæmpningsfunktion, så føreren nemt kan justere platformen i forhold til førerens vægt.

Alle de nye funktionaliteter skaber en truck, der nemt kan arbejde på løfteplatforme eller interne transportenheder, så der fortsat kan arbejdes med højeste hastighed samtidigt med, at føreren har et komfortabelt og sikkert arbejdssted og kan forblive ved godt helbred.

En truckfører foretager af- eller pålæsning af tusindvis af paller på månedsbasis, så hastigheden af løfte- og sænkningsfunktionerne er også af stor betydning på en palletruck. Den nye PREMiA EM udfører arbejdet hurtigere med hastigheder, der er i særklasse. Desuden spares der energi med et fast batteri, da batterivægten ikke løftes, og det reducerer energiomkostningerne.

Den nye PREMiA EM, der bygger videre på forgængeren, bibeholder en løftehøjde på 220 mm, der er førende på markedet og som giver rigelig frihøjde ved arbejde på stejle ramper, i læsseområder og på ujævne underlag. Hvis der er fokus på de samlede driftsomkostninger, så er den nye PREMiA EM eldrevne palletruck løsningen.

Total kontrol

Den næste generation af styrehoveder − ErgoSteer − er bedst inden for klassen med en yderst ergonomisk udformning med store knapper med god afstand, vejrbestandighed, stødmodstandsdygtighed og IP65 klassificering. ErgoSteer fås til alle styretyper: lang eller kort manøvreringsarm og justerbar tiltstyring.

Førerne kan nemt skifte mellem tre forskellige driftsfunktioner, der passer til den foretrukne køremåde og erfaringsniveauet: Easy er egnet til begyndere eller ved håndtering af følsom last, Eco sænker energiforbruget og er egnet til knap så erfarne førere og Pro giver større ydeevne for mere erfarne førere.

For at sikre den pålidelighed, der er kendetegnende for Mitsubishi Forklift Trucks, er stik og sensorer forseglede for at opnå beskyttelse mod støv, vand og snavs, og det giver lange serviceintervaller, mindre vedligehold og maksimal driftstid.

PREMEM-2020-N1