<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

BATTERIER OG OPLADERE

MAKSIMER KRAFTEN FOR AT OPNÅ MAKSIMAL PRODUKTIVITET

Med stigende brændstofpriser, lovmæssige ændringer og voksende bekymring omkring miljøet kommer det ikke som nogen overraskelse, at mange truckejere skifter over til eldrevne trucks.

Men ligesom du vil sikre, at trucken har den rette specifikation til din virksomhed, skal du sikre, at batteriet og opladeren også imødekommer dine behov.

Batteriteknologien udvikles konstant, og det betyder ikke blot, at batterierne bliver mere sikre og effektive, men også at batterityperne udvikles. Forskellige typer passer til forskellige anvendelser ud fra parametre som pris, tidsrum mellem opladninger, opladningshastighed og mange andre faktorer.

Til mange almindelige daglige arbejdsopgaver er vores blysyrebatterier et godt og sikkert valg.

Du vil anvende dette batteri de næste fem år, så det skal ikke være et svagt led i driften. Det skal række så langt som muligt. Den bedste truck på markedet kan kun tjene dig til en vis grad, hvis den kombineres med den korrekte batteriløsning.

Korrekt batterivedligeholdelse er afgørende for at få mest muligt ud af dit udstyr

For eksempel er hurtige opladere i stigende grad populære, da de bidrager til at reducere stilstandstiden, men det kan have en omkostning ved valg af blysyrebatterier. Den genererede varme under opladningen af blysyrebatterier reducerer den forventede levetid.

 

EDIAEM42-MINAPP-SUPER-07-small

Find din næste elektriske truck hos os!

Få en truck med de bedste funktionaliteter og høj komfort til truckførerne.

 

Li-ion batterisystemer fra Mitsubishi Forklift Trucks

Vores højtydende li-ion-batterisystem, der er konstrueret til at imødekomme kravene i din virksomhed − herunder drift med mange skift (24/7) − uden behov for ekstra batterier, er op til 40 procent mere effektivt end bly-syre-systemer. Det er desuden nærmest fejlsikret takket være konstruktionen med et meget lille vedligeholdelsesbehov, der forhindrer beskadigelse af cellerne.

Kontakt os for at finde ud af, hvilke batteriløsninger vi tilbyder til dine trucks.


Triathlon Lithium-ion løsninger

Denne korte, men informative video fra vores kolleger på Triathlon, er en god introduktion til litiumionteknologi.

Det fremhæver fordelene ved mulighed for opladning og fordelene ved Li-ion-batterier i forhold til traditionel blysyre.

GØR lagerHÅND­TERINGEN LETTERE

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Uanset om du søger efter information om vores nyeste modeller, serviceaftaler, reservedele eller noget andet, så har vi lige præcis det, du er på udkig efter...

MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS - LOGISNEXT DENMARK A/S

+45 72 210 210