<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
Læs mere om vores service

Truckservice der er til at stole på!

Roulunds Brakings overgang til Mitsubishi truckservice

Industri
Bremseudstyr til motorkøretøjer
Produkter
EDIA EX

Roulunds braking

Roulunds Braking er en af verdens førende producenter af højkvalitets bremseudstyr til motorkøretøjer

Hvad var udfordringen?

Var mange fejl reparationer, brugte mange timer på service og reparationer, kom forskellige teknikere ud. Var generelt ikke tilfreds med forhenværende leverandør.

Hvad var resultatet?

Færre reparationer, færre timer på service og reparationer– en besparelse fra forrige leverandør. Generelt bedre service, behagelige mennesker, én fast tekniker, god tilbagemelding ved afslutning af opgaver.

En travl hverdag skal fungere

Hos Roulund er der travlt, så derfor vil de gerne have service når der er brug for den. Da vi kom ud og besøgte Roulund første gang, havde de problemer med at deres tidligere serviceleverandør lavede mange fejl reparationer, hvilket førte til mange arbejdstimer og mange reparationer. Derudover var det forskellige teknikere der kom ud og de havde kontakt med.

Det blev besluttet at Roulund startede ud med, at vores servicetekniker kom og lavede en prøve reparation på en stabler. Det var de meget tilfredse med og efter en god dialog og fokus på Roulunds behov, blev serviceaftalen indgået og som John Bøgedal – Proces Engineering manager - siger, så ’tilgodeser serviceaftalen begge parter’.

Ifølge John Bøgedal overgik servicen ’helt smertefrit og det var en god oplevelse’.

Valget som serviceleverandør faldt på Mitsubishi Forklift Trucks, på baggrund af gode tilbagemeldinger fra medarbejderne ’at det var en god service og nogle behagelige mennesker der kommer fra Mitsubishi’.

 

Samarbejdet nu efter det første år?

Roulund startede ud med at ville prøve Mitsubishi’s service af, i et år. De fik tilknyttet en fast tekniker Geert Hansen, som de har et meget godt samarbejde med. John Bøgedal fortæller - ’responstiden er kort, vi har endnu ikke oplevet, at der ikke er kommet en tekniker samme dag som vi har ringet, og der er god dialog om priser når der er reparationer’. Derudover udtaler John at det er ’rart at alt er elektronisk og der kommer reporter så snart tekniker har været på besøg og afsluttet opgave.’

De er så tilfredse med vores service, at de har valgt at udskifte deres gamle gastrucks, med 2 nye EDiA EX elektriske gaffeltrucks. John Bøgedal udtaler at der var ’God sparring og dialog i forbindelse med valg af nye maskiner ved udskiftning’.

Responstiden er kort, vi har endnu ikke oplevet, at der ikke er kommet en tekniker samme dag som vi har ringet, og der er god dialog om priser når der er reparationer

John Bøgedal

Proces Engineering manager

Truckservice

På billedet ses:

John Bøgedal – Proces engineering manager – Roulunds Braking (tv)

Geert Hansen – tekniker ved Mitsubishi med 35 års erfaring i branchen (th)


Vil du også gerne prøve vores service?

 

A_EDiA-Hero-16-9