<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

MITSUBISHI Forklift TRUCKS

NÅR PÅLIDELIGHED ER VIGTIGST AF ALT

Logisnext Denmark A/S er mere end blot en totalleverandør af gaffeltrucks, lagerudstyr og logistikløsninger. Hos os sætter vi nemlig en ære i at udvikle virksomheder - sammen med vores kunder og i den retning, som de ønsker.

Caring & Daring

Vi skaber værdi gennem en integreret proces, der indeholder de kendte områder inden for salg, service og leje af alt udstyr, og kombinerer dette med vores procesviden og IT-løsninger, som åbner muligheden for en fortløbende reduktion af omkostninger og øget produktivitet i forbindelse med vores kunders intralogistiske drift. Dette kalder vi for Caring & Daring.

Caring&Daring MØRK BLÅ

 

Caring & Daring er indlejret i vores DNA, og er begrebet for den fælles vision, som vi alle sammen har om at yde den bedste og mest værdifulde service over for vores kunder, så de får størst muligt udbytte af vores samarbejde.

Vores produkt program spænder bredt og vi tilbyder alt lige fra små pallevogne, stablere og palletrucks, el- og motorgaffeltrucks, samt førerløse trucks (AGV).

Vi er et samlet team på over 100 medarbejdere, heraf mere end 55 kørende teknikere, der hver dag ønsker at forbedre forholdene for vores mere end 3.500 kunder, samt udføre service på mere end 12.000 maskiner.

Logisnext Denmark er samtidig en del af Mitsubishi Logisnext Europe Group, hvilket giver os mulighed for at drage fordel af viden og ekspertise fra de andre virksomheder i gruppen. Mitsubishi Logisnext Europe (MLE) er en international og multikulturel organisation med hovedkvarter i Almere, Holland. Vi stræber altid efter at tænke globalt og handle lokalt, for at give vores kunder de bedste fordele ved vores internationale forretning. Gennem vores datterselskaber og uafhængige forhandlere, som alle deler vores store engagement i kundepleje, formår vi altid at være tæt på lokalsamfundet.

Vi skaber hele tiden nye måder, hvorpå vi kan imødekomme kundernes specifikke behov med vores tjenester og innovative produkter. Vores komplette udvalg af kundefokuserede løsninger dækker også reoler, Internet of Things (IoT) systemer, service, finansieringsløsninger med mere.

Vi dækker både Europa, Mellemøsten og Afrika, og MLE integrerer her sin ekspertise og ressourcer fra de forskellige organisationer, for at maksimere kundetilfredsheden på disse markeder.

Strukturen for vores multi-brand inkluderer vores eget Europæiske Design Center (EDC) og fabrikker i både Finland, Spanien og Sverige.

MLE er en del af det globale Mitsubishi Logisnext Co. Ltd (ML) – med base i Kyoto, Japan. Med tilstedeværelse i USA, Asien, Stillehavet, Europa, Mellemøsten og Afrika bidrager organisationen til at skubbe verden fremad, ved at være en førende leverandør indenfor innovative logistiske- og materialehåndteringsløsninger. 

mitsubishi-space

 

Organisationen blev skabt i 1937 med det formål at bidrage til samfundet, ved at støtte og udvikle logistik gennem brug af både hard- og softwarefordele. 

Fra Europa bidrager vi til den globale udvikling af Mitsubishi Logisnext. Med 12.000 medarbejdere og et samlet salg på omkring 448.918 millioner yen (pr. marts 2020) er ML verdens tredje største producent af industrielle trucks. Derudover er ML en del af en virksomhedsgruppe fra en af verdens førende industrikoncerner, Mitsubishi Heavy Industries (MHI). MHI’s tekniske arv strækker sig helt tilbage til 1870 og trækker på dets teknologiske lederskab og store mængde viden, for at imødekomme partnernes behov overalt fra hav til vand, og endda fra luften og til det ydre rum.

MFT-Hierarchy-Banner-2020-DA

 

Hvem er MHI Group


Mitsubishi Heavy Industries Group er en global leder inden for fremstillings- og ingeniørteknologier, der spænder over mange industrier og leverer reelle løsninger på verdens mest presserende spørgsmål, så sammen flytter vi verden fremad.

 

Se denne video på Youtube

 


Bæredygtighed

Mitsubishi Heavy Industries Group Statement Video

Se denne video på Youtube

 


Mange veje til ren energi 

Se denne video på Youtube

GØR LASTHÅND­TERINGEN LETTERE

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Uanset om du søger efter information om vores nyeste modeller, finansieringsaftaler, reservedele, træning eller noget andet, så har vi lige præcis det, du er på udkig efter...

MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS - LOGISNEXT DENMARK A/S

+45 72 210 210