<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

OPERATIONER PÅ FLERE LOKATIONER?

DET ER LETTERE MED MITSUBISHI Forklift Trucks

GLOBALT ARBEJDE HAR ALDRIG VÆRET LETTERE.

Få den bedste løsning til dine internationale behov. Hver gang.

Uanset om du opererer i to, tre eller endda ti lande, gør Mitsubishi Forklift Trucks det endnu lettere at få den bedste pris.

Din centrale kontakt

Og det er alt sammen muligt takket være vores dedikerede internationale Key Account Team. Gennem et tæt samarbejde hjælper de dig med at nå dit flådemål - herunder konsekvent prisfast-sættelse og service af høj kvalitet.

Europæisk og global rammeaftale

Fordi en aftale kun er lige så god som dens opfyldelse, er vores støttet op af vores ekspertise og høje standarder, i vores netværk af lokale partnerskaber.

Med søsterselskaber i USA, Singapore og Japan spænder vi over hele kloden - hvilket sikrer, at du får en pålidelig og global løsning. Hver gang.

Det bedste fra to verdener

Vores global-lokale tilgang gør mere end at gøre flådestyring lettere. Udover at reducere omkostninger og forbedre effektiviteten giver det dine operationer mulighed for at drage fordel af de nyeste teknologier i dine teams - uanset hvor de er placeret.

GØR LASTHÅND­TERINGEN LETTEREVI ER HER FOR AT HJÆLPE

Uanset om du søger efter information om vores nyeste modeller, serviceaftaler, reservedele eller noget andet, så har vi lige præcis det, du er på udkig efter...

MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS - LOGISNEXT DENMARK A/S
+45 72 210 210