<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

ORIGINALE GAFFELTRUCKRESERVEDELE FRA MITSUBISHI

RESERVEDELE AF HØJESTE KVALITET TIL SIKKER DRIFT OG LANG UDSTYRSLEVETID

 

Vores kunder er kernen i vores forretning. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at holde deres virksomheder kørende, samt sørge for at originale Mitsubishi reservedele er tilgængelige for dem.

markedsledende succesrate på 97%

Vi bruger vores lokale ekspertviden for at sikre, at vores serviceteknikere er udstyret med de rigtige reservedele for at få din truck til at køre igen. Og i tilfælde af, at de ikke har det, der er behov for, er vi en del af et globalt Mitsubishi-netværk, som har alle tænkelige reservedele på lager til levering næste dag.

Og i det sjældne tilfælde, hvor de ikke har det, der er brug for, kan vi få support fra det globale netværk af Mitsubishi-forhandlere, der har store lagerbeholdninger med levering den følgende dag.

Vi betragter kun en ordre som opfyldt, når hver enkelt reservedel er leveret. Så hvis vi kun levere 99 reservedele ud af en ordre på 100, har vi svigtet. Men selvom vi holder os selv op mod en høj standard, har vi alligevel opnået en markedsledende succesrate på 97%, og dette tal er stigende.

Vi tilbyder et udvalg af garantier med reservedele, herunder en fem års garanti, der forbliver i trucken, selv når den sælges igen og maksimerer restværdien.

PARTS-BIGIMG-650-01

 

PARTS-SMIMG-250-03

PARTS-SMIMG-250-02

PARTS-SMIMG-250-03

 

IMG_0188-1

DEN RETTE RESERVEDEL PÅ DET RETTE TIDSPUNKT

Netop når du har brug for den!

Vores serviceteknikere kører i varevogne, der er udstyret med et bredt udvalg af de nødvendige reservedele til at sikre, at din gaffeltruck hurtigt bliver produktiv igen.

 

GØR LAGERHÅND­TERINGEN LETTERE

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Uanset om du søger efter information om vores nyeste modeller, serviceaftaler, reservedele eller noget andet, så har vi lige præcis det, du er på udkig efter...

MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS - LOGISNEXT DENMARK A/S

+45 72 210 210