<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Produktnyhed: Ny serie af højtydende stablere

Mitsubishi Forklift Trucks lancerer en helt ny serie af højt ydende platformsstablere

Den robuste konstruktion garanterer produktiviteten på langt sigt

Mitsubishi Forklift Trucks har suppleret sin prisvindende serie til lagere, med en ekstremt robust og kompakt serie af platformsstablere med masser af funktioner.

AXiA EM, som fås med en kapacitet på 1,2 og 1,6 ton, er blevet udviklet til at give højtydende drift på et bredt udvalg af anvendelsesområder, såsom stabling i højt niveau, ordreplukning og transportopgaver.

Alt ved AXiA EM er nemlig designet til at maksimere fleksibilitet og optimere produktivitet via avanceret ergonomi, præcis håndtering og usædvanligt lave driftsomkostninger.

Den fås med tre konfigurationer: Foldbar platform med sammenklappelige sidebeskyttelse, eller platform med beskyttet fast sideindgang eller indgang bag. Hver version har fremragende progressiv dæmpning for at eliminere vibration, og modellerne med fast platform kan som ekstraudstyr, forsynes med elektrisk justering for at passe til de enkelte truckføreres vægt eller præferencer.

Et omfattende udvalg af mastmodeller fås til at passe til ethvert anvendelsesområde. Duplexmaster giver løftehøjder fra 2.690 mm til 4.200 mm, mens Triplexmaster giver løftehøjder fra 4.350 mm til 5.400 mm.

Med Initialløft som ekstraudstyr, kan AXiA EM fungere som en dobbeltstabler og opnår dermed endnu større effektivitet, idet den enestående frihøjde sørger for høj brugervenlighed på ujævne overflader.

AXiA EM leveres med indbygget li-ion-batteri for hurtig og bekvem opladning, hvilket gør den til den ideelle stabler til intens 24/7-drift, som kræver maksimal oppetid. Blysyrebatteri kan fås som ekstraudstyr.

Jævn og præcis drift

AXiA EM er udstyret med et kraftigt 4-punktschassis med et drivsystem, som er designet til altid at holde trucken stabil, for at sikre en problemfri, produktiv og stressfri lasthåndtering. Det øger truckførerens selvsikkerhed og reducerer risikoen for uheld og skader.

ErgoSteer-styrehovedet er lige så robust, som det er intuitivt at betjene. Det er beskyttet mod fugt og støv, og er ideel til alle anvendelsesområder. Det beskrives som "det mest ergonomiske styrehoved på markedet" og er udformet til at eliminere belastning og repetitive belastningsskader, ved at reducere træthed og hjælpe med at undgå unødvendigt – og bekosteligt – sygefravær.

AXiA EM fås med et udvalg af forskellige driftsfunktioner. "Easy" med langsommere acceleration og blødere bremsning, som er perfekt til skrøbeligt gods eller uerfarne truckførere. "ECO" optimerer energieffektiviteten og giver en jævnere ydeevne, for at forlænge skiftehold og stadig bevare en høj ydelse. "PRO" er til høj ydelse ved intensiv drift.

Controlled Cornering System hjælper med at forhindre farligt hurtige manøvrer ved at registrerer vinklen på et sving og reducerer hastigheden tidligt i svinget, og derpå gradvist gennem svinget for at give maximal stabilitet, sikkerhed og mere jævn kørsel om hjørner.

AXiA EM er designet med produktivitet for øje og leverer jævn, hurtig og præcis løft og håndtering, som giver føreren selvsikkerhed til at arbejde sikkert og produktivt. Samtidig vil den robuste konstruktion bevare virksomhedens næsten legendariske omdømme for non-stop driftssikkerhed, selv på de mest krævende anvendelsesområder.

AXIAEM_3
AXIAEM_1
AXIAEM_2

kontakt vores eksperter i dag 

Og få mere at vide om vores nye AXiA EM