<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

DEN GRØNNE DIAMANT BLIVER GRØNNERE

Mitsubishi Forklift Trucks afslører den nyeste generation af GRENDiA-kontravægtstrucks

Den legendariske GRENDiA-serie fra Mitsubishi Forklift Trucks er blevet opdateret til 2020, og på både modellerne ES og den større EX er der foretaget betydelige forbedringer.

De nye modeller, der er baseret på verdensklasse teknikken fra forgængerne, har alle den holdbarhed og høje ydeevne man forbinder med GRENDiA, men de er nu endnu mere grønne. Dette er til dels opnået gennem nye motorer, der langt overstiger kravene i henhold til emissionsbestemmelserne for Euro Trin V.

Navnet GRENDiA betyder "grøn diamant", hvor grøn angiver miljøbeskyttelse og diamanten er udtryk for høj kvalitet, styrke og pålidelighed.

Serien har i årevis været i allerforreste række i forhold til miljøbevidst gaffeltruckkonstruktion, og teamet hos Mitsubishi Forklift Trucks tester og udvikler konstant nye teknologier for at være på forkant inden for området.

Teamets designfilosofi er kontinuerlig udvikling gennem fortsatte forbedringer, så GRENDiA er i allerforreste række, når det handler om grønnere arbejdsmetoder.

For at reducere udledninger er LPG-modellerne blevet udstyret med forbedrede udgaver af de allerede fremragende katalysatorer og på dieselmodellerne opnås sodreduktion gennem de nye dieseloxideringskatalysatorer og dieselpartikelfiltre i udstødningssystemet.

De indvendige ændringer standser ikke ved lavere udledningsniveauer: dieselmodellerne er nu udstyret med en avanceret motor med en Common Rail direct injection motor, der ikke blot giver en ren forbrænding og et effektivt brændstofforbrug men også en langt bedre støjsvag drift (kun 78 dBA ved førerens øre).

Ud over de indvendige forbedringer er der også foretaget udvendige ændringer på GRENDiA, der blandt andet omfatter et buet sikkerhedstag. Nye stilfulde mærkater, en mørkegrå afskærmning samt en mørkegrå motorafdækning, der bringer serien på række med den prisbelønnede EDiA-serie af elektriske kontravægtstrucks.

Det nye ergonomiske, fuldt justerbare og fuldt affjedrede Grammer-sæde med hoftestøtte er konstrueret til at give exceptionel førerkomfort og det tilføjer et element af luksus i kabinen. Faktisk har Mitsubishi Forklift Truck's ErgoCentric konstruktionstilgang betydning for hele kabinen. Resultatet er blandt andet nem af- og påstigning, brugervenlige betjeningselementer, et praktisk og intuitivt layout, tydeligt udsyn hele vejen rundt, gnidningsfri drift og et behageligt arbejdsmiljø.

Og med en række nye tilvalgsmuligheder, herunder nye fabriksmonterede kabinevalgmuligheder, er serien mere alsidig end nogensinde.

GESDN5-N1