<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

DEN MEST STØJSVAGE TRUCK PÅ MARKEDET

Mitsubishi Forklift Trucks lancerer den splinternye EDiA XL elektrisk gaffeltruck

Den innovative designer og producent af materialehåndteringsudstyr, Mitsubishi Forklift Trucks, er stolt over at afsløre sit banebrydende nye sortiment af EDiA XL elektriske gaffeltrucks.

Modellerne i serien på 4 til 5,5 ton, er spækket med patenterede funktioner designet til at tilbyde et niveau af komfort, kontrol og ydelse ulig noget branchen har set før.

Rolig og stabil

At tilbyde et behageligt miljø er nøglen til at hjælpe operatører med at forblive produktive. EDiA XL har et gummiforseglet førerhus, der markant reducerer mikrovibrationer, og bruger lydsvage komponenter som eksempelvis den støjsvage hydraulikpumpe. Under brug er det generelle støjniveau i førerhuset blot 65 dB – det svarer til støjniveauet under en normal samtale, en opvaskemaskine eller en elektrisk barbermaskine. EDiA XL indeholder endvidere klima- og varmeudstyr, så temperaturer kan reguleres efter operatørens præferencer.

Førerhuset er designet med optimeret placering af mast, instrumentbræt og kontravægt, således der er maksimalt udsyn til last, gafler og hjul.

EDiA XL er endda udstyret til at kunne bruge et minirat, som passer i operatørens håndflade og giver vedkommende mulighed for at indtage en mere afslappet kørestilling – ideelt til lange skift.

Kontrolleret håndtering

Med EDiA XL har operatører større kontrol, og som følge heraf er brugen mere sikker og pålidelig. Trucken har dobbelte joysticks, der giver mulighed for samtidige løfte- og vippefunktioner til optimal håndtering, samt adaptiv løftestyring*, som reducerer bevægelse og sikrer, at trucken er stabil under sænkning af last fra en højde. Løfteog sænkefunktioner kan også justeres via TruckTool-konfigurationssoftware.

Ved udendørs arbejde bliver EDiA XL ved – uanset vejret. Under glatte forhold kan den elektriske differentialelås for eksempel aktiveres, så begge forhjul drejer samtidigt og giver bedre trækkraft.

Kørslen er også forbedret med styring på alle fire hjul, hvor forakslens drivmotorer drejer i separate retninger for at give bedre greb. Dertil kommer, at bagakslen styrer gennem hele 100° og bruger dobbelte drivmotorer til jævn vending på stedet, hvilket sikrer fremragende manøvredygtighed, når pladsen er trang.

Når du har brug for lidt ekstra kraft, for eksempel ved kørsel op ad ramper, aktiveres Autoboost* automatisk og leverer accelerations- og momentforøgelse. Men hvis du har brug for at stoppe på en hældning, forhindrer den automatiske parkeringsbremse med bakkehold trucken i at rulle.

Nem opladning

Uanset om den er udstyret med lithium-ion- eller blysyrebatterier, er den nem og hurtig at vedligeholde og oplade. EDiA XL har en lille luge på siden af trucken, hvor et ladekabel kan tilsluttes, uden at skulle åbne døren. Hvis batteriet skal udskiftes eller efterses, kan lugen til EasyAccess-batterirummet åbnes 180°.

Fordele på langt sigt

Indtil videre har EDiA-sortimentet fået stor anerkendelse og vundet blandt andet Red Dot-prisen. Som næste trin i udviklingen af denne ekstraordinære familie af elektriske trucks, har EDiA XL kraften og fleksibiliteten til at udføre enhver opgave.

Med nulemission og et energiforbrug, der er førende i klassen, medfører det grønnere, renere drift og en mere bæredygtig fremtid.

EDiA XL er designet til at yde og bygget til at holde, med en fremragende alsidighed, der gør den til det ideelle alternativ til trucks med forbrændingsmotor.

*Patent anmeldt

EDIAXL-N1