<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

EDiA XL vinder den internationale Red Dot-designpris

Mitsubishi Forklift Trucks femte Red Dot, fuldender trioen af titler for EDiA-serien

 

Den elektriske gaffeltruck EDiA XL fra Mitsubishi Forklift Trucks, har vundet sin anden pris inden for de seneste måneder, med udnævnelsen som vinder af Red Dot-designprisen 2023.

Den seneste anerkendelse betyder, at hele den nuværende EDiA-serie: 1,4-2,0 tons EDiA EM, 2,5-3,5 tons EDiA EX og 4,0-5,5 tons EDiA XL har modtaget den kendte Red Dot-pris. Det meget eftertragtede mærke, er blevet et internationalt anerkendt symbol på fremragende design gennem sin 60+-år lange historie, hvilket er et tegn på ekspertise inden for æstetik, funktionalitet eller innovation.

EDiA XL er i den grad en ny generation af gaffeltrucks, som går skridtet videre for hvad der er muligt for elektriske trucks. Den tilbyder langt højere performance og produktivitet end modeller med forbrændingsmotorer, takket være banebrydende innovationer såsom AutoBoost og Adaptive Lift Control, kombineret med de grønne og effektive fordele ved el kørsel. Red Dot-juryen var yderst imponerede over EDiA XLs rene, moderne design og enestående ergonomi, som skaber en utrolig, førerfokuseret truck.

Og ergonomi har faktisk været en af hovedårsagerne bag alle EDiAs priser, hvilket fremhæver Mitsubishi Forklift Trucks engagement i at sikre truckførernes ve og vel, selv gennem de længste vagter.

EDiA EX vandt i 2015 takket været sine nytænkende features, såsom Sensitive Drive System, sit uovertrufne udsyn til alle sider samt sin glidende og intuitive betjening.

360 grader-styringen på EDiA EM og dens enestående tilpasning til forskellige laster og kørselsforhold, imponerede juryen i 2019, da den vandt sin Red Dot.

Og denne tilføjelse til EDiA XLs trofæskab er en opfølgning på prisuddelingen i oktober ved UK Material Handling awards, hvor den høstede titlen inden for Miljø-kategorien for sin blanding af unik teknologi, førende performance og lydsvage, emissionsfrie betjening.

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Uanset om du søger efter information om vores nyeste modeller, serviceaftaler, reservedele eller noget andet, så har vi lige præcis det, du er på udkig efter..