<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

LILLE TRUCK, STOR YDEEVNE

Mitsubishi Forklift Trucks introducerer den nye SENSiA ES light reachtruck

Den prisbelønnede SENSiA-serie fra Mitsubishi Forklift Trucks er blevet udvidet med tilføjelsen af den nye SENSiA ES 1,4-1,6 ton reachtruck.

ES, der er beregnet til lette og middelsvære anvendelser, bygger på samme enestående teknologi som de større modeller SENSiA EM og SENSiA EX, og når højder på op til 7500 mm, men i en mere kompakt udgave.

Total kontrol

Navnet SENSiA er kendt for ergonomi i verdensklasse, og der er ikke gået på kompromis på dette område i forhold til seriens mindste indstigningsadgang. Kabinen er rummelig og yderst komfortabel, og føreren er helt inde i kabinen og godt beskyttet til enhver tid.

Et ergonomisk justerbart armlæn, der yder en høj komfort, giver en naturlig armstilling med hydrauliske betjeningsanordninger, der betjenes med fingerspidserne. Alle vigtige betjeningsfunktioner er lette at nå, og F2 knappen giver dobbelt funktionalitet, så der opnås et utroligt strømlinet og hypereffektivt arbejdsflow.

Og forskellige driftsfunktioner gør, at førerne uanset erfaringsgrundlag straks føler sig hjemme takket være den yderst intuitive opsætning.

ECO-funktionen er velegnet til nye førere, da den giver en naturlig håndtering og forlænget driftsperiode, mens mere erfarne førere kan skifte til PRO-funktionen og drage fordel af en forstærket ydelse. Disse er udgangspunktet, men serviceteknikerne vil være i stand til hurtigt at tilpasse trucken yderligere til mere specifikke behov.

Total tryghed

Som på ethvert produkt fra Mitsubishi Forklift Trucks indtager pålidelighed en central rolle på SENSiA. SENSiA ES, der har et lille vedligeholdelsesbehov og en konstruktion af høj kvalitet, fortsætter med at arbejde gennem de mest krævende arbejdsskift. Men skulle der være behov for at udføre arbejde på trucken, er der hurtig og bekvem adgang til vigtige komponenter, så stilstandstiden, hvor trucken er ude af drift, minimeres, og trucken hurtigst muligt er tilbage i arbejde igen.

På SENSiA ES kan der tilvælges højtydende li-ion-batterier, der kan oplades hurtigt og sikkert. Med et li-ion-system er det ikke nødvendigt at have pladskrævende reservebatterier på arbejdsstedet, og vedligeholdelsesarbejdet udføres også meget enkelt, da SENSiA er udstyret med et smart konstrueret batterirum.

Der er en grund til, at SENSiA udgør et vigtigt grundlag på lagre over hele kloden. Det er et navn, som et utal af virksomheder stoler på i forhold til deres vigtige arbejdsopgaver, og nu findes der et større udvalg af denne SENSiA-kvalitet end nogensinde før.

SENSiA-ES-N1