<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

AXiA EX: Store fordele, i smalle gange

Mitsubishi Forklift Trucks løfter sløret for en ny generation af stå-ind stablere

Seks nye modeller – fra 1,2-2,0 ton.

Optimér din drift

Stå-ind stableren er et ideelt valg til dem, der er ude efter at maksimere deres lagerplads. Det gør den til et prisvenligt og fleksibelt alternativ til en fuldt udbygget VNA-løsning.

Med føreren fuldstændig indesluttet i trucken, kan chassiset holdes utroligt kompakt. Stå-ind stableren kræver mindre gangplads og tillader potentielt set tovejs-trafik. Kombinér det med en utroligt lille drejecirkel, og du står med et utroligt manøvredygtigt og produktivt køretøj, som er ideelt til et travlt varelager.

Sammenlignet med pallestablere, så kan et varelager designet med stå-ind stableren for øje, resultere i et 35 % mere effektivt layout, da gangene kan være både smallere og højere. Resultatet af denne større tæthed og bedre anvendelse af gulvplads, er den generelle pris pr. palle-position, er sænket med en tredjedel.

 

En mere sikker tilgang

Føreren befinder sig i et omsluttende chassis med sikkerhedstag, hvilket giver et langt sikrere arbejdsmiljø. AXiA EX beskytter føreren på alle sider og lader stadig stableren dreje med lethed. Den er yderst passende til opgaver, hvor man er nødt til at stige ind og ud, adskillige gange i løbet af dagen. Al betjening er intuitivt og let tilgængeligt fra en naturlig køreposition.

Med sine mange andre intelligente sikkerhedsfeatures, såsom Intelligent Cornering System og Enhanced Stability System, er AXiA EX stå-ind stableren et klogt valg.

LÆS MERE OM AXiA EX