<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

NÅ LÆNGERE END NOGENSINDE FØR

Mitsubishi Forklift Trucks introducerer en ny familie af reachtrucks

Der er på det seneste blevet tilføjet adskillige reachtrucks, til produktudvalget hos Mitsubishi Forklift Trucks, så kunderne har flere valgmuligheder end nogensinde før, når de skal finde den rette model, til arbejdet på travle lagre.

Lille af størrelse, omfattende funktionaliteter

RB12-14N3(L)(C)-serien består af utroligt adrætte trucks, der sammenfatter høj produktivitet og exceptionel værdi i en let reachtruck. Den opnår på imponerende vis, den perfekte balance mellem avancerede funktionaliteter og lave samlede driftsomkostninger, for en truck af den størrelse.

Den har desuden en række ergonomiske funktionaliteter, der omfatter et justerbart sæde og justerbare betjeningsanordninger, så kørslen føles naturlig og intuitiv for alle førere. Serien omfatter endda en model, der er specifikt konstrueret til anvendelse i drive-in-reolsystemer: RB14N3C. Den har det samme kompakte chassis og den samme ydeevne, men kan foretage løft til endnu større højder.

Intensiv ydelse

Mitsubishi Forklift Trucks har også budt RB16-25N3(H)(X)-serien velkommen. Den byder på løftehøjder på op til 12 meter samtidigt med, at MaxVision-masten sikrer et fremragende udsyn og stabilitet. På serien RB16-25N3(H)(X) fås et Level Assist System som tilvalg, og det registrerer automatisk førerens intention og standser, når gaflerne er i det helt rigtige niveau. Serien rummer en smart "hjerne" og har et hårdført og yderst robust ydre, så den er ideel til utroligt intensivt arbejde.

Stærk og alsidig

RBM20-25N3-serien af firevejs-reachtrucks udgør også en del af udbuddet. Den er det ideelle valg til et lager, hvor der er behov for en smart, fleksibel og yderst ergonomisk reachtruck, der nemt kan håndtere stort gods. Med løftehøjder på op til 9,7 meter, kan RBM20-25N3-serien transportere lang last sideværts, så gangene kan holdes smalle, med henblik på at opnå maksimal lagerplads. I kombination med en maksimal hastighed på 13 km/t, skaber det en yderst effektiv og produktiv truck.

Alle tre serier af reachtrucks gør brug af S3 (Stability Support System), der optimerer de hydrauliske funktioner, som for eksempel frem-/tilbageskydning og tilt af masten, så hentningen af paller foregår hurtigere og mere sikkert. Desuden justerer S3-2-funktionaliteten, der kan tilvælges, den maksimale kørehastighed i forhold til den faktiske lastvægt, så den bedste ydelse opnås.

RB-RBM-N3