<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

PREMiA EX: Nummer et indenfor produktivitet

Ny el-palletruck er et power house indenfor produktivitet

Mitsubishi Forklift Trucks har lanceret den elektriske PREMiA EX palletruck, som et ideelt valg indenfor alt fra lette til tunge løfteopgave, på mellemlange og lange distancer.

PREMiA EX er det nyeste medlem i rækken af prisvindende lagermaskiner og fås i to chassisstørrelser (junior og senior), med en kapacitet på mellem 2.000 kg og 3.000 kg.

Ved at lade føreren blive inde i trucken under betjening, er de mere sikre og selve trucken kan også gøres mere kompakt. Dette kompakte design tillader et mere effektivt lagerlayout, da det kræver meget mindre gangbredde, end en el-palleløfter med platform. Den er ideel til brug, hvor det kniber med pladsen.

Med et design baseret på Mitsubishi Forklift Trucks' filosofi om exceptionel pålidelighed, sammen med de forseglede forbindelser og sensorer, den lette adgang til vedligeholdelse og de lange serviceintervaller, får man mange rådighedstimer og få totalomkostninger.

Hvis maksimal rådighedstid er afgørende, så gør det valgfrie, fuldintegrerede Li-ion-batteri i junior-chassis-modellerne dem til en uovertruffen pålidelig partner, til travle opgaver på tværs af vagter.

 

Sikkerhed først

Som med alle andre produkter fra Mitsubishi Forklift Trucks var ergonomi et vigtigt punkt i designudviklingen. Al betjeningen udføres let fra en naturlig kørestilling, så føreren kan holde fokus på opgaven foran sig. Rattet kan tilpasses enhver fører af trucken.

Hvis der arbejdes med bagud vendte gafler, lader det valgfrie Ergo Forks Trailing Control føreren vende ansigtet i kørselsretningen for et uhindret udsyn, mens de på behagelig vis styrer farten med deres venstre hånd.

Udsynet er fantastisk til alle sider takket være de lave chassis-kanter, der lader dig holde øje med gafler, last og alle forhindringer i nærheden.

Som forventeligt har Mitsubishi Forklift Trucks tilføjet mange yderligere features og tilvalg, til at højne sikkerheden og produktiviteten, inklusive 360 graders styring, Intelligent Cornering System, et panoramisk ProVision-tag og meget mere.

LÆS MERE OM PREMiA EX