<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

SPAR PLADS, BOOST PRODUKTIVITETEN

Mitsubishi Forklift Trucks lancerer en ny man-down VNA-smalgangstruck

Lagerpladsen er værdifuld, og derfor indretter virksomhederne ofte deres lagre med smalle køregange og høje reoler, for at få størst muligt udbytte af deres lagerplads. For at kunne klare disse udfordringer, tilbyder Mitsubishi Forklift Trucks nu en ny mandown smalgangstruck (VNA) — THD13-15N3-serien.

Ikke flere forsinkelser

VNA-trucks fungerer fremragende i smalle reolgange, men er ofte mindre effektive og manøvredygtige, når man arbejder udenfor gangene, så der er normalt behov for Pick up & Drop station og service trucks, til at holde dem effektive i gangene. Men eftersom VNA- og service truckenes driftscyklusser sjældent passer sammen, spildes der tid, mens den ene står stille.

THD13-15N3-serien kombinerer de bedste egenskaber, i en man-down VNA-truck med en reach-trucks smidighed, hvorved samme medarbejder har mulighed for at hente deres egne paller, uden behov for ekstra personale.

Lagrene kan ved at anvende en alsidig truck, optimere pladsen og strømline antallet af nødvendige trucks og medarbejdere – hvilket giver betydelige besparelser. Lagerkapaciteten kan også øges, eftersom der ikke er behov for service trucks og P&D-stationer.

THD-N1

Sikker og stabil

THD13-15N3-serien byder på markedsførende præstationer – med tophastigheder på op til 14 km/t.

Medarbejderne har altid fuld kontrol takket være Ergologic multifunktionsjoysticken, der dækker op til syv forskellige funktioner, inklusive løft, sænk, gaffeldrejning og tværgående gaffelbevægelser.

Af sikkerhedshensyn anvender THD13-15N3-serien automatisk hastighedsreduktion, der begrænser truckens hastighed, når den arbejder uden for køregangene og gaflerne hæves over en bestemt højde.

For at sikre højst mulig oppetid, begrænser truckens modulære konstruktion antallet af reservedele, hvilket betyder, at serviceteknikerne skal have færre reservedele med og derved, kan utroligt mange reparationer ordnes ved første besøg. Desuden gør den indbyggede diagnostik og fejlhukommelse det muligt, at udføre servicearbejdet hurtigere og forebygge skader.

Takket være dens ergonomiske design og intuitive funktioner er det let at forstå, hvorfor THD13-15N3-seriens man-down VNA-truck er i stand til at opretholde en høj produktivitet og samtidig sikre en utroligt effektiv drift.