<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Med servicetekniker Joel på arbejde

Joel fortæller om et job han løste hos en kunde forleden

Da jeg var ude på et servicejob, ringede telefonen, og jeg svarede:

- Mitsubishi Forklift Trucks, Hej det er Joel

- Hej Joel, det er Daniel fra Husfabriken.

- Hej Daniel! Hvordan går det?

- Jo, det går fint, men en af ​​vores lavlæssere er gået i stå, og mon ikke du kan komme og tjekke den - helst hurtigst muligt?

- Jo, jeg ruller så hurtigt jeg kan. Jeg skal lige afslutte her, så ses vi om lidt.

- Godt, vi ses!

- Det gør vi! Hej!

 

Jeg afslutter igangværende arbejde, pakker værktøj og andet ind i servicebilen og kører så mod Husfabriken. De har en serviceaftale hos os og med mig som fast tekniker, så jeg kender deres trucks udmærket, og hvilke reservedele der måtte være brug for.

Da jeg ankommer, tjekker jeg ind og parkerer ved trucken.

Jeg synes, at kommunikationen med truckføreren er meget vigtig og frem for alt også meget behagelig. Så jeg taler med Daniel om hændelsesforløbet, da trucken stoppede - og så bliver der snakket lidt om diverse andre ting også. 😀

Så er det tid til at teste trucken - jeg indtaster startkoden direkte ved opstart og får en fejlmeddelelse, der indikerer, at der er et problem med styringen. (ved opstart tjekker computeren i trucken sikkerhedssystemer og sensorer osv.)

Det er højst sandsynligt, at sensoren til servostyringen er defekt, så jeg fejlfinder den og fastslår, at sensoren er problemet. Jeg samler en ny sensor i servicebilen og efter et stykke tid med skruning, er den på plads og trucken fungerer som den skal igen.

Jeg informerer Daniel, som takker for hurtig og smidig service. Så pakker jeg værktøjet i servicebilen igen, tjekker ud og ruller videre til næste kunde.

 

Så var alt klaret!

Glade hilsner fra Joel!

Truckservicen er klaret

 

Skal vi også hjælpe dig?

Læs mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig, og give dig den bedste truckservice!: