<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
Læs mere om vores service

Caring & Daring hos Jørgen KRUUSE A/S

Stærkt samarbejde og store besparelser

Industri
Veterinære tjenesteydelser

KRUUSE

KRUUSE brandet står stærkt på den veterinære scene. De leverer kvalitetsprodukter til dyreklinikker og dyrehandlere, og deres produkter er baseret på deres dybe og brede viden, der gør, at KRUUSE-navnet er kendt og respekteret overalt i verden.

Hvad var udfordringen?

Stigende omkostninger på reparationer (gamle maskiner). Forretningen havde udviklet sig, havde for mange maskiner på lejeaftaler.

Hvad var resultatet?

Har fået de rigtige maskiner, til de rigtige opgaver. I og med det er nye maskiner, så giver det færre reparationer. Plus de har fået en højere oppetid, hvilket samlet giver en besparelse på deres omkostninger. Derudover har sikkerheden og ergonomien i de nye maskiner, givet øget trivsel blandt medarbejderne.

En forretning i udvikling kræver et godt partnerskab

 

Jørgen KRUUSE A/S er hovedleverandør til Veterinærbranchen og leverer kvalitetsprodukter til dyreklinikker og dyrehandlere, i Norden og det meste af verden. Så der er fart på hos KRUUSE, som derfor søgte at optimere deres drift.

KRUUSE’s beslutning om at udskifte deres maskiner, var drevet af, at de så en stigende omkostning på reparationer (ældre maskiner), og at der var en stor del af egenejede maskiner, som stod til udskiftning hvilket ville have medført en betydelig omkostning.

Samtidig havde forretningen udviklet sig, så de havde anskaffet sig et stort antal korttidslejemaskiner, for at imødekomme deres voksende behov, og det gjorde at de var på ret dyre lejeaftaler.

I processen med at udvælge nye maskiner til udskiftning, var det vigtig at vi havde en god dialog omkring KRUUSEs specifikke behov og de opgaver, der er forbundet med deres drift. Dette sikrede, at de ville få de rigtige maskiner til de rigtige opgaver.

I forbindelse med valget af de nye maskiner, er der lagt stor vægt på sikkerhed og ergonomi.

De har blandt andet fået:

  • Installeret kamera på truckene, som forbedrer udsynet og arbejdet i højden.
  • Faste sider på palletruckene, der gør at medarbejderne er bedre beskyttet den vej.
  • Højdeløft på plukketruckene, der gør at plukkearbejdet kan foregå i en ergonomisk korrekt højde, som derved reducerer belastningen for medarbejderne.

Nye maskiner – øget trivsel

De nye maskiner blev gradvist leveret over en periode på nogle måneder, og medarbejderne gav meget positive tilbagemeldinger, især med hensyn til ergonomien og at de er lettere at køre med. Så medarbejderne har været rigtig tilfredse, hvilket har resulteret i en forbedret trivsel blandt medarbejderne.

Warehouse Manager Sean Weeks siger selv om driften:

Vi har en drift, der skal køre hele tiden. Jo flere timer, vi har vogne til at holde stille, jo dyrere er det.

For forretningen har denne udskiftning resulteret i en værdifuld øget oppetid. Dette har været et væsentligt fokus for KRUUSE, da det er noget de har kæmpet med tidligere.

Det er helt klart forbedret vores tid, at vi hele tiden har maskinerne ude at køre. Så der er en høj driftssikkerhed.

– Sean Weeks

Stærkt partnerskab

KRUUSE har været en trofast kunde ved Mitsubishi i over 16 år. Det stærke partnerskab bygger på en dyb forståelse af forretningen og KRUUSE’s behov, med fokus på personlig kontakt fra både sælgeren og den dedikerede servicetekniker der er tilknyttet.

Selv næver Sean Weeks:

De her mange år sammen gør jo, at vi har en samarbejdspartner, der kender forretningen og vores behov rigtig godt, Og er i stand til at agere efter det, så det giver et rigtig godt samspil. Både i forhold til service, men også i forhold til ageren og responstid, hvis der er nogle maskiner der er nede.

Altså hvis jeg skulle anbefale Mitsubishi til andre, så vil jeg helt klart lægge vægt på god service, god kontakt til sælgeren, men også til servicemontøren, som kommer her jævnligt, heldigvis ikke så jævnligt som før.

Mitsubishi kender forretningen ret godt og kender behovet, både i forhold til service, men også i forhold til ageren og responstid, hvis der er nogle maskiner der er nede.

Sean Weeks

Warehouse Manager


Skal du have et service tjek

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med dine forespørgelser

Hvem er vi

Læs mere om hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig